Doelgerichte integratie

Sigma Geo- & Milieutechniek is een onafhankelijk en multidisciplinair advies- en ingenieursbureau, gespecialiseerd in de vakgebieden milieukunde en geotechniek. Onze doelgerichte integratie van de vakgebieden milieu en geotechniek, gecombineerd met ruime ervaring en deskundigheid leidt tot kosteneffectieve oplossingen en hoogwaardige adviezen.

Vraag een offerte aan

Specialist in milieukunde en geotechniek

Veelzijdig dienstenpakket

De flexibele organisatie met uitgebreide netwerken stelt Sigma Geo- & Milieutechniek in staat te voldoen aan de wensen van haar brede groep opdrachtgevers en te komen tot snelle en doelgerichte dienstverlening tegen een concurrerend tarief.

Sigma Geo- & Milieutechniek streeft in haar dienstverlening naar de hoogste eisen van professionaliteit, tevredenheid en service. Het multidisciplinaire karakter van Sigma Geo- & Milieutechniek komt tot uitdrukking in een uitgebreid en veelzijdig dienstenpakket.

Maak kennis met ons aanbod

Kwaliteitsborging

  • Sigma Geo- & Milieutechniek is gecertificeerd volgens de norm NEN-EN-ISO 9001.
  • Sigma Geo- & Milieutechniek is tevens gecertificeerd volgens de norm BRL SIKB 1000, Beoordelingsrichtlijn Monsterneming voor partijkeuringen Bouwstoffenbesluit, protocol 1001 en norm BRL SIKB 2000, Beoordelingsrichtlijn Veldwerk bij milieuhygiënisch bodemonderzoek, protocollen 2001 en 2002.
  • De veldwerkzaamheden van Sigma Geo- & Milieutechniek worden verricht onder het procescertificaat BRL SIKB 1000 of 2000.
Phileas Foggstraat 153
7825 AW Emmen